ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ:...ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ...

Αυτη ειναι πριγκιπισσα...Και τα παιρνει και τον παιρνει!
Μα τι κασε ειναι αυτο ρε παιδια?!500 χιλιαρικα για να σε φερει σε επαφη με τα γατονια και 300 χιλιαρικα για παρτουζα!Και μιλαμε για λιρες ε?Μεγαλα μαγκακια οι γαλαζοαιματοι τελικα...Οι μοντελες που βλεπουμε στις οθονες μας και στις πασαρελες παιρνουν ψιχουλα και ειναι και θεογκομενες!
Αλλα η αλλη δουλευει με μπλε αιμα οχι παιξε γελασε...
Τοσα χρονια εκμεταλευση φαγανε οι σαουδαραβες και ειπαν να παρουν το αιμα τους πισω...Πεταξαν στην αγγλιδα μια βαλιτσα χαρτια και ειπαν να την ξευτιλησουν.Αλλα η αγγλιδα στα τετοια της...Αλωστε αυτοι οι αγγλοσαξωνες δεν χαμπαριαζουν απο τετοια.Αυτα ειναι σαχλαμαρες...Για να ξευτιλιστεις πρεπει να εχεις τσιπα.Και οι αγγλοι ως γνωστον δεν εχουν


Στη φωτο η πριγκιπισσα με ενα απο τα εργαλεια της ιππασιας...

Η Σ.Φέργκιουσον πληρώθηκε για σεξ με δυο Σαουδάραβες μεγιστάνες



Αφού πιάστηκε επ' αυτοφόρω να χρηματίζεται για να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της, παραδέχτηκε πως έχει οικονομικά προβλήματα αλλά και ότι είναι αλκοολική. Τώρα φέρεται να εκδίδεται έναντι υψηλής αμοιβής!

Η αποκάλυψη πως πήρε 500.000 λίρες ώστε να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου, για λογαριασμό επιχειρηματία (τον οποίο υποδυόταν ένας δημοσιογράφος) έφερε τη δούκισσα του Γιόρκ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Και αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ για να παραδεχτεί πως ό,τι έκανε, το έκανε γιατί έχει χρέη και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τώρα όμως, έρχονται οι φήμες πως πέρασε μια εβδομάδα γεμάτη... σεξ σε ένα γιοτ με δυο Σαουδάραβες μεγιστάνες και έφυγε έχοντας στη βαλίτσα της 300.000 λίρες, σε μετρητά! Το περιστατικό συνέβη πριν από τρία χρόνια, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στον βρετανικό Τύπο.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που παλαιότερα φέρεται να βρισκόταν στο κοντινό περιβάλλον της δούκισσα του Γιόρκ, η Φέργκιουσον δεν είχε κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δυο κροίσων. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα, όταν επέστρεψε στη Βρετανία την άκουσε να εξιστορεί σε ένα φίλο της τα γεγονότα, λέγοντάς του ότι πέρασε πολύ καλά και πληρώθηκε για αυτό.


Πηγη http://www.hbnews.gr/permalink/34128.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: