ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑ...

 Δείτε χάλι...Αυτοί τώρα,θα μας κυβερνήσουν λένε...Όταν λέω εγώ πως ο big Μακ ο Μάκης Ψωμιάδης δηλαδή που είναι στη "μπουζού" καλύτερα θα τα κατάφερνε,με λέτε καυστικό κι ακραίο...


Αυτοί θα κουμαντάρουν τους Έλληνες? Οι Β΄ κατηγορίας πολιτικάντηδες? Μπ@υρδέλο την έχουν κάνει τη Βουλή οι περιθωριακοί αυτοί τύποι και μας οδηγούν στον πλήρη ευτελισμό ως κοινωνία.
Δείτε παρακάτω πως συνομιλούν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ακόμη και οι Πρόεδροι της...Λιμενεργάτης που ζει μέσα στη σκληράδα,θα ντρεπόταν να ξεστόμισει τέτοια κουβέντα...

Και δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε...Θυμάστε την Βάσω Παπανδρέου να μιλάει ως πρόεδρος της Βουλής με τον ίδιο τρόπο σε κάποια αντιδικία...

Έλληνες μ' αυτούς τους "λίγους" δεν βγάζετε άκρη...Διώξτε τους το συντομώτερο από τις ζωές σας γιατί θα σας πάρει ο διάολος...

Πιπεράτος

------------------------------------------

Δεν πίστευαν στ' αυτιά τους οι βουλευτές που βρέθηκαν στα ορεινά έδρανα της Βουλής κατά την διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας για άρσεις ασυλίας συναδέλφων τους.

Όλα έγιναν με αφορμή όσα είχε πει νωρίτερα ο Προκόπης Παυλόπουλος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για την υπόθεση στην οποία έχει ακουστεί το όνομα του Προέδρου της Βουλής.

Έτσι, ποιός είδε τον κ. Μεϊμαράκη και δεν τον φοβηθηκε. Σύμφωνα με τους παριστάμενους ακούστηκε να λέει στον κ. Παυλόπουλο: 

"Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".

Ο κ. Παυλόπουλος έμεινε... με ανοιχτό το στόμα στο άκουσμα των λέξεων που έβγαιναν από το στόμα του Προέδρου της Βουλής.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ο κ. Παυλόπουλος έδωσε την δική του εκδοχή που είναι πιο... κόσμια.

ΕΥ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;

ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για τον εκρηκτικό χαρακτήρα μου;

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντι μου.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δε με αφορά.

Πηγή newsit 


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: