ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σε καμία περίπτωση, δεν παραδέχομαι ότι οι Εβραίοι φταίνε για όλα....
Υπάρχουν Εβραίοι, που είναι νοικοκύρηδες, και κοιτάζουν την ευημερία της οικογενείας τους, όπως όλοι οι νοικοκυραίοι σ' αυτόν τον κόσμο...Όμως...



Σε καμία περίπτωση, δεν μπορώ να παραβλέψω, ότι πολλοί από τους Εβραίους που είναι σε καίριες θέσεις, κυρίως στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, είναι σιωνιστές, και κωλόπαιδα του κερατά στην κυριολεξία, που το μόνο μέλημα τους, είναι να γίνει ο κόσμος ένα απέραντο μπουρδέλο, όπου αυτοί (οι σιωνιστές) θα χαίρονται ως λύκοι σε αναμπουμπούλα.
Βέβαια αν δεν λάδωναν, ή δεν εκβίαζαν όλους του μη Εβραίους που είναι σε καίριες θέσεις, στην πολιτική, στην οικονομία, στα ΜΜΕ και αλλού, δεν θα κατάφερναν τίποτα απολύτως.

Οπότε, καλά θα κάνουμε να κράζουμε τα δικά μας ρεμάλια - επίσης του κερατά- που λαδώθηκαν και κάνουν ότι τους λένε οι σιωνιστές, και όχι τους Εβραίους έτσι γενικά και αόριστα. (...Αυτό το κράξιμο γενικά και αόριστα χωρίς στόχο, μας έχει κάνει να μην μπορούμε να αντισταθούμε σε όλο αυτό που ζούμε)

Στο κάτω κάτω, οι Εβραίοι μια ζωή έτσι λειτουργούσαν. Η ιστορία τους η ίδια, διδάσκει την υπόγεια διπλωματία και τις δολοπλοκίες.Έτσι επιβίωσαν μέσα στο χρόνο, και "γονιδιακά" πια, είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουν...Και το γνωρίζουμε αυτό.
Το ότι βίωναν διώξεις, οφείλεται σε αυτές τις δολοπλοκίες, που δεν ήταν ανεκτές από τα κράτη στα οποία ζούσαν, και όχι απλά και μόνον επειδή ήταν Εβραίοι.

Οι άνθρωποι αυτοί -σιωνιστές-, έχουν καταφέρει μέσω αδελφοτήτων, να κυριέψουν τον κόσμο κατά μεγάλο ποσοστό, και να επιβάλλουν τον παραλογισμό ως λογική.Όχι διότι είναι παράλογοι, οι ίδιοι, αλλά αδύναμοι εμείς. Πολλοί παραλογισμοί που βιώνουμε σήμερα, π.χ. γάμοι ομοφυλόφιλων, έχουν ως σκοπό, να δούν οι σιωνιστές σε τι κατάσταση αποδοχής και δουλοπρέπειας βρίσκεται ο κόσμος.Χέστηκαν τώρα, αν ο Μήτσος με τον Λούλη πηδιούνται νόμιμα ή σε ελεύθερη σχέση...Απλά τρέλα μας πουλάνε για να δουν αν θα την αγοράσουμε.

Όλα αυτά βέβαια, είναι λίγο πολύ γνωστά. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, και είναι από Σουηδικό ΜΜΕ, (...Όλοι  ξέρουν τι συμβαίνει, κι ας μην σας το λένε τα δικά μας ΜΜΕ-ΛΑΜΟΓΙΑ) θα δείτε πως οι σιωνιστές παραδέχονται, όι επιβάλουν την πολυπολιτισμικότητα κυρίως στην Ευρώπη, θέλοντας όπως είπαμε να την κάνουν μπουρδέλο, εκμεταλευόμενοι τους φανατισμένους μουσουλμάνους, ενώ στο κράτος του Ισραήλ κάνουν ακριβώς το αντίθετο...

Πιπεράτος



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: