ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

"ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ"... ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

Αιώνιος Ψεύτης και Προπαγανδιστής ο Αντωνάκης – Οι «λάθρο» σε λίγο θα καταλάβουν την Ελλάδα και αυτός σκόπιμα στην κοσμάρα του…

 Ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που κάνει τον Πρωθυπουργό (δυστυχώς), αποδεικνύεται πιο ψεύτης και αφερέγγυος από ποτέ… Και δυστυχώς κινείται σκόπιμα και δόλια… 
Όπως σε όλα τα θέματα, τα οποία υποτίθεται πως «καταπολεμά», έτσι και σε αυτό της λαθρομετανάστευσης, παραμένει στα ωραία λόγια αλλά από πράξεις μηδέν…
Σε λίγο η Ελλάδα θα έχει καταληφθεί πλήρως από τους παράνομους μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα από παντού και χωρίς κανείς από το επίσημο κράτος να προχωρά στην παραμικρή κίνηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου και αυτός μιλά εδώ και χρόνια για καταπολέμηση και ασπίδες προστασίας… Πιο ψεύτης πεθαίνεις…

 Και φυσικά τα λόγια του αποδείχθηκαν φούσκες

Τι έλεγε το 2013… 


 Και φυσικά οι λάθρο έκαναν πλέον πάρτι στη χώρα…

Και μόνο «αθώα» δεν προπαγανδίζει ο Σαμαράς για τους λαθρομετανάστες, τους οποίους δήθεν πολεμά… Για ακούστε και δείτε γιατί ο Πρωθυπουργάρας έχει κάνει ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα και τους πολίτες της έρμαιο στις ορέξεις του καθενός παράνομου και παράτυπου μετανάσταση….


 Bonus ένα βίντεο με τον αχαρακτήριστο Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος πριν μετακομίσει στη Νέα Δημοκρατία την «πυροβολούσε» όπως και τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο σήμερα γλύφει από το πρωί ως το βράδυ…



Πηγές  hellasforce.com 
http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2014/08/blog-post_690.html

Σχόλιο ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ : Παρακολουθώντας όλους αυτούς που παριστάνουν τους πολιτικούς, να αποδέχονται ευθέως πια τον "βιασμό" των Ελλήνων, και της κοινωνίας τους από άκρατη εισροή ταλαίπωρων - παράνομων μεταναστών, έχω πειστεί εδώ και χρόνια, πως την δήθεν οικονομική κρίση, την χρησιμοποιούν ως εργαλείο αποπροσανατολισμού - στα πλαίσια του δόγματος του σοκ -, ώστε να αλλάξουν τον πληθυσμό αυτής της γωνιάς του κόσμου ονόματι Ελλάδα (...ως τώρα), και όχι μόνο.

Στα παραπάνω βίντεο που είδαμε, φαίνεται καθαρά ο στόχος τους αυτός. Ακούσαμε τον Σαμαρά να μιλά ευθέως για ψήφο μεταναστών...
Φαίνεται καθαρά, πως είναι προσηλωμένοι στους στόχους που έχουν θέσει οι Τραπεζίτες και οι πολυεθνικές τους. Τα αφεντικά τους δηλαδή. 
Οι τραπεζίτες, αναγουλιάζουν και μόνο που ακούν τις λέξεις, σύνορα, έθνος, ομοιογένεια και αφού κατάφεραν να πάρουν την εξουσία αυτού του κόσμου με τα ψέματα, έβαλαν τους υπαλλήλους τους που τους ονόμασαν πολιτικούς, πρωθυπουργούς, προέδρους και άλλα τέτοια όμορφα ονόματα, να εκτελέσουν το σχέδιο τους.

Μας λένε συχνά πυκνά, ότι ο κόσμος αλλάζει, και πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτήν την αλλαγή.
Δεν είναι φορεσιά ο κόσμος για να αλλάζει... Απλά κάποιοι θέλουν να τον αλλάξουν κατά πως τους συμφέρει. Αλλάζει ο τρόπος ζωής, λόγω της τεχνολογίας κυρίως, αλλά τα σύνορα, τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά, δεν αλλάζουν αν αυτό δεν γίνει με σχέδιο. Όταν αυτό συμβεί απότομα, άναρχα και χωρίς συναίνεση, ονομάζεται βιασμός και όχι αλλαγή.

Και απ' ότι όλα δείχνουν, οι τάχα μου πολιτικοί, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να μας βιάσουν ως κοινωνία, αρκεί τα αφεντικά τους - τραπεζίτες, να τους έχουν άρχοντες εδώ.

Αν οι Έλληνες δεν αντιδράσουν με σοβαρότητα σε όλο αυτό που τους ετοιμάζουν, τότε η Ελλάδα θα είναι ένα παρελθόν.

Όλες οι προσπάθειες αντίστασης ενεργών Ελλήνων ως τώρα, έχουν πενιχρά εώς ανύπαρκτα αποτελέσματα, λόγω του διαχωρισμού.
Ένα κάρο οργανώσεις έχουν ιδρυθεί, με καθ' όλα σοβαρά άτομα, όμως η εμφανώς διαιρεμένη φωνή τους δεν έχει τα ποθητά αποτελέσματα.
Πιστεύω πως, θα πρέπει όλες αυτές οι οργανώσεις, ομάδες πολιτών κ.λ.π., να συνενωθούν σε μία, πάσι θυσία. Αν συμβεί αυτό, πιστεύω θα προσέλθει περισσότερος κόσμος στην αντίσταση αφού θα δεί μια σοβαρή πλέον προσπάθεια.
Προυπόθεση βέβαια της παραπάνω συνένωσης, είναι να αποβάλλουμε τις αριστεροδέξιες σαχλαμάρες που μας έχουν δηλητηριάσει το μυαλό εδώ και έναν αιώνα.
Πρέπει να το κάνουμε, αλλιώς χαθήκαμε... στην κυριολεξία.

Πιπεράτος

 ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: